Monteringer:

Celestron CGX-L Montering

Celestrons nye CGX-L Montering er den sidste tilføjelse og den kraftigste montering i Celestrons program.  Den afløser den tidligere topmodel CGE Pro, og er designet til at arbejde med teleskoper op til Celestrons største 14'' Optical Tube Assemblie med udstyr.

CGX-L Montering har et kompakt ækvatorialhoved for bedre stabilitet, et større 144mm snekkedrev og en længere 270mm saddel som er med til at give ekstra styrke når monteringen belastes med længere optik.  Den har bedre mulighed for fjernstyring, bedre justering af polaksen, indvendig kabelføring til motorerne.  Og ergonomisk er den designet så det er lettere at bære og at bruge.   

En meget flot og værdig afløser for CGE Pro Montering som vil pynte i ethvert observatorium.
Mere info >>>

Celestron CGX Montering

Celestrons CGX Montering er designet til både visuel observation og astrofoto med teleskoper fra 6'' og op til 11'',  med kompakt ækvatorialhoved for bedre stabilitet, bedre drev, bedre mulighed for fjernstyring, bedre justering af polaksen, indvendig kabelføring til motorerne.  Og ergonomisk er den designet så det er let at bære og at bruge.

En utrolig flot og lækker montering som på mange måder er tættere på Celestrons nu udgåede CGE Pro Montering end CGEM Monteringerne.Mere info >>>

Sky-Watcher Star Adventurer Mini Wi-Fi (SAM) Montering

Sky-Watcher Star Adventurer Mini Wi-Fi Mount er en let, kompakt, præcis og brugervenlig rejsemontering, designet til at dække næsten alle behov ved astrofoto og time-lapse foto med DSLR kamera,  og designet så den passer perfekt i rejsetasken så man let kan have den med på rejse eller bare med på turen.

SAM har indbygget Wi-Fi konsol for fjernkontrol af de mange funktioner via smartphone og den gratis Star Adventurer Mini Consol App for Android og iOS platform.

Mere info >>>

Sky-Watcher Star Adventurer Montering

Sky-Watcher Star Adventurer er en let og kompakt og brugervenlig rejsemontering designet til at dække alle behov ved astrofoto og time-lapse foto med DSLR kamera.

Sky-Watcher Star Adventurer er den perfekte rejsemontering  til astrofoto med DSLR kamera. Den kan tracke (følge) objekter med siderisk (stjerner), Sol- og Månehastighed.  Desuden har Sky-Watcher Star Adventurer indbygget kontrol for time-lapse foto med DSLR kamera, og så har Sky-Watcher Star Adventurer autoguider port til mere avanceret og præcis astrofoto med længere eksponeringstider.

Sky-Watcher Star Adventurer kan monteres på fotostativ med kuglehoved,  eller på den særlige wedge som er designet til Sky-Watcher Star Adventurer.

Sky-Watcher Star Adventurer kan køre på strøm fra 4 stk. AA batterier eller 5 V DC strømforsyning.Mere info >>>

Nano Tracker
Ultrakompakt og let rejsemontering til astrofoto.

Nano Tracker vejer i alt kun ca. 480gr. (uden batterier) og fylder kun lidt i fototasken, så det er den perfekte rejsemontering til flyrejsen.

Med Nano Tracker monteret på fotostativ og et kuglehoved har du det mest kompakte setup til astrofoto af stjernehimlen med dit DSLR kamera.

Brug  f.eks. Nano Tracker til wide field optagelser af Mælkevejen, stjernebilleder eller når der er stjerneskud.Mere info >>>

SKYWATCHER EQ8 PRO SYNSCAN
EXTRA HEAVY-DUTY COMPUTERISED GO-TO EQUATORIAL MOUNT 

Sky-Watcher EQ8 Pro Synscan er en heavy-duty montering,  perfekt til brug i et observatorie.

EQ8 Pro Synscan kan bære en instrumentvægt (teleskop) på 50kg,  er støjsvag og kan automatisk finde og tracke over 42.900 objekter som findes i databasen.

EQ8 Pro Synscan kan leveres komplet med stativ hvis man har brug for at kunne sætte op forskellige stedet,  eller uden stativ hvis man ønsker at montere den permanent i observatoriet.

EQ8 Pro Synscan leveres med 2 stk.  10kg kontravægte.

Prisliste

Priser er ab lager i Danmark.

Celestron Advanced VX montering:
Celestrons Advanced VX montering er en helt i gennem nyudviklet montering, som sætter en ny standard for mellemklasse monteringer.

Med Advanced VX monteringen får man en række af de funktioner som kun findes på Celestrons større og dyrere CGEM, CGEM DX og CGE Pro monteringer.

Celestrons Advanced VX montering er designet som platform til mindre og mellemstore teleskoper og kan bære en instrumentvægt på op til ca. 14kg.


Prisliste

Mere info >>>

Celestron CGEM II Montering

CGEM II monteringen er en kraftig mellemvægter som passer styrkemæssigt perfekt imellem den den mindre Advanced VX montering og de kraftigere CGX og CGX-L monteringer.

Den er i stand til at bære en instrumentvægt op til 18kg og gøre det med stor sikkerhed og uden vibrationer.  Monteringen er dimensioneret for brede 3'' skinner,  men har dual-saddle så man også kan montere teleskoper som har den smalle Vixen skinne.

CGEM II monteringen er samtidigt konstrueret så der er langt bedre plads til bevægelser når teleskopet peger i områder mod syd. Det er en meget stor fordel ved astrofoto at der kan optages i længere tid,  før tubus skal flyttes på den modsatte side af monteringen.

En meget flot allround montering.
Mere info >>>

Sky-Watcher HEQ5 Pro SynScan GOTO montering:
Sky-Watcher Pro monteringerne er designet til brug af både begyndere og erfarne brugere.  Disse monteringer har præcis tracking og indbygget autoguiderport.

HEQ5 Pro er en mindre version af den meget kraftige NEQ6 Pro.  Designet til at give næsten samme styrke og stabilitet som NEQ6 Pro, men med en noget lavere vægt.

Et perfekt valg til astrofoto med udstyrsvægt op til ca. 9 - 12 kg. afhængig af længde på teleskop.

Prisliste


Mere info >>>

Sky-Watcher NEQ6 Pro SynScan GOTO montering:
Sky-Watcher Pro monteringerne er designet til brug af både begyndere og erfarne brugere.  Disse monteringer har præcis tracking og indbygget autoguiderport.

NEQ6 Pro er den største montering fra Sky-Watcher.  Den er meget kraftig og kan bruges til astrofoto med udstyrsvægt op til ca. 12 - 18 kg. afhængig af længde på teleskop.

Prisliste


Mere info >>>


NYHED FRA SKY-WATCHER
Sky-Watcher EQ6-R Pro SynScan GOTO montering:

Sky-Watchers EQ6 (og NEQ6) Pro Synscan har i mange år været en af de fortrukne monteringer til astrofoto og visuel observation hvor der stilles krav til styrke og stabillitet.

Nu lancerer Sky-Wacher efterfølgeren EQ6-R Pro Synscan Goto montering,  med nyt moderne design og forbedringer på flere områder som vil glæde brugerne.

EQ6-R Pro Synscan kan klare større instrumentvægt, op til 20kg. ved astrofoto og har synkront beltdrive som sikrer minimal backlash, mindre støj og bedre resultater ved guiding.
Polaksejustering er blevet forbedret og området er udvidet.  Der er indbygget SNAP kamerakontrol og PPEC (Permanent Periodic Error Correction) for mere præcis tracking.
Og så har montering fået et håndtag så den er lettere at bære.

Og selvfølgelig har EQ6-R Pro Synscan den kendte brugerflade som via håndkontrollen giver fuld kontrol over alle funktioner og adgang til databasens 42.000+ objekter.

Prisliste
Mere info >>>

Sky-Watcher AZ-EQ6GT SynScan GOTO montering:
Sky-Watcher AZ-EQ6GT er en revolutionerende videreudvikling af den meget populære NEQ6 PRO.

Sky-Watcher AZ-EQ6GT er en montering som som kan sættes op på to måder - afhængig af hvilke opgaver den skal bruges til.

I EQ-opsætning et denne kraftige montering perfekt til astrofoto.  Den kan kan bære en samlet instrumentvægt på 25kg.

Til visuel observation kan man vælge AZ-opsætning.  Det er mere enkelt og hurtigt - da det ikke kræver polaksejustering. Og så er der mulighed for at montere to teleskoper på monteringen.

Prisliste
Mere info >>>


Priser er ab lager i Danmark.

Priser og specifikationer med forbehold for trykfejl og prisændringer.