Celestron NexStar SE

Celestrons NexStar SE teleskoper leveres komplet, i tre dele, lige til at pakke ud og stille op.    De tre dele - et kraftigt justerbart stativ i rustfrit stål,   basen med elektronik samt selve teleskopdelen er konstrueret så de hurtigt og enkelt samles,  uden værktøj.

Med håndkontrollen har du adgang til en database på 40.000 objekter og med en simpel kommando vil NexStar SE automatisk stille sig ind på objektet. Teleskoperne kan også styres fra PC.

Teleskoper har flere alignprocedurer at vælge imellem, herunder Sky Align som ikke kræver nogen kendskab til stjernehimlen.   Ret teleskopet ind på tre klare stjerner,   så finder teleskopet selv ud af hvilke stjerne der er valgt.

Teleskoperne i SE serien kan opgraderes via Internettet og kan udrustes med GPS modul.

I disse fire modeller får du et teleskop med Celestrons anerkendte optik, avanceret og præcis elektronik samt et teleskop med præcist fremstillet mekanik og en flot finish.

Alle NexStar SE teleskoper har plads til batterier eller kan kører på strøm fra ekstern strømforsyning.

Leveres med:   Okularer og Star Pointer søger samt TheSky Level 1 for Celestron og Nex Remote Telescope Control Software på CD-ROM.

Alle teleskoperne kan også placeres på et bord,  men brug af stativ er det bedste.

NexStar 4 SE

Celestron NexStar 4 SE er med sine 4'', (102mm) et pragtfuldt kompakt teleskop til observation af alle typer objekter, herundr også planeter

Optisk er der tale om et Maksutov-Cassegrain teleskop af meget høj kvalitet med Celestrons StarBright XLT multicoating for max lystransmission.

NexStar 4 SE har indbygget flipspejl system så det er muligt hurtigt at skifte mellem okular og kamera.

NexStar 4 SE har software og port for kontrol af digital spejlrefleks kamera.

Også et godt teleskop til rejsen.
.

Prisliste  
Mere info >>>

NexStar 5 SE

Celestron NexStar 5 SE er med sine 5'', (125mm) et kraftigere teleskop, perfekt til observation af alle typer objekter.  Med den større diameter vil opløsningen være bedre og man vil kunne se svagere objekter end med mindre teleskoper.

Optisk NesXstar 5 SE et Schmidt-Cassegrain teleskop af meget høj kvalitet med Celestrons StarBright XLT multicoating for max lystransmission.

NexStar 5 SE har software og port for kontrol af digital spejlrefleks kamera.
Prisliste  
Mere info >>>

NexStar 6 SE

Celestron NexStar 6 SE er med sine 6'', (150mm) et stort og kraftigt teleskop.   Det er perfekt til observation af alle typer objekter,  men med den store lysstyrke vil det værre rigtigt godt til galakser, gaståger og andre deep-sky objekter.

Optisk er NexStar 6 SE et Schmidt-Cassegrain teleskop af meget høj kvalitet med Celestrons StarBright XLT multicoating for max lystransmission.

Mekanisk har NexStar 6 SE en kraftigere base og gaffel- arm som passer bedre til den tungere tubus, og stativet har en kraftigere monteringsplade.

Prisliste  
Mere info >>>

NexStar 8 SE

Celestron NexStar 8 SE er med sine 8'', (203mm) det største teleskop i NexStar SE  serien.  Med den store lystyrke er det perfekt til observation af alle typer objekter,  men fantastisk til observation af galakser, gaståger og andre deep-sky objekter.   Man løber ikke tør for objekter med et 8'' teleskop.

Optisk er NexStar 8 SE et Schmidt-Cassegrain teleskop af meget høj kvalitet med Celestrons StarBright XLT multicoating for max lystransmission.

Mekanisk har NexStar 8 SE (og 6 SE) den kraftigere base og gaffel- arm som passer bedre til den tungere tubus, og stativet har den kraftigere monteringsplade.

Prisliste  
Mere info >>>

Priser er ab lager i Danmark.

Priser og specifikationer med forbehold for trykfejl og ændringer.